Selecteer een pagina

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Architect appartementsbouw

Bent u op zoek naar een ervaren architect op het gebied van appartementsbouw? Neem dan eens contact op met Storimans Wijffels Architecten BV. Wij zijn een allround architectenbureau met ruime ervaring en expertise op het gebied van woningbouw en appartementsbouw. Wij zijn een compact georganiseerd bureau en kunnen ons daardoor makkelijk inleven in een bepaalde situatie. Dit is dan ook de reden dat het leveren van maatwerk tot één van onze krachten behoort.

Een ervaren architect op het gebied van appartementsbouw

Storimans Wijffels Architecten BV is dé architect waar u naar op zoek bent op het gebied van appartementsbouw. Wij gaan altijd voor een goede verstandhouding en samenwerking met de opdrachtgever; dit zorgt namelijk altijd voor een goed eindresultaat. Om het beste eindresultaat te kunnen behalen, werken al onze architecten proactief samen. Onze uitgebreide ideeën leiden vaak tot verrassende inzichten die we natuurlijk uitvoerig met u als opdrachtgever bespreken.

Een team voor elk project

Voor elk project stellen we een vast team samen. Dit team bestaat uit een projectleider, een projectarchitect en één of meerdere bouwkundige tekenaars. In plaats van dat een enkele architect werkt aan de tekeningen van uw appartementsbouw, kunt u vertrouwen op de ervaring en expertise van een heel team. Wilt u graag meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 013 468 39 07.

Expertises

Specialisme

Ervaring