Selecteer een pagina

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Architect gezocht

Architect voor uw project gezocht? Neem dan contact op met Storimans Wijffels Architecten BV, een allround architectenbureau. Met onze brede expertise en ruime ervaring kunnen wij u altijd maatwerk bieden. Wij hebben de juiste kennis en kunde in huis om verschillende typen projecten tot een uitstekend einde te brengen.

Architect gezocht? Storimans Wijffels Architecten BV!

Heeft u lange tijd naar de juiste architect voor uw project gezocht, maar deze niet kunnen vinden? Dan staat Storimans Wijffels Architecten BV voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende typen projecten. Of het nu gaat om het ontwerpen van woningbouw of het ontwerpen van gebouwen voor zorginstanties of onderwijsinstellingen, bij ons kunt u terecht. Daarnaast hebben we ook ervaring op het gebied van bedrijfsgebouwen en overheidsgebouwen maar ook voor renovaties van monumenten en oude gebouwen bent u bij ons aan het juiste adres.

Een compact georganiseerd bureau

Wij zijn een compact georganiseerd bureau, waardoor wij ons goed in een situatie kunnen inleven. We leveren daarom ook altijd maatwerk, echter wel met een vast projectteam met een projectarchitect, een projectleider en één of meer bouwkundige tekenaars. Zo bundelen we onze expertise om tot een uitstekend eindresultaat te komen. Heeft u dus al lang naar een architect gezocht, dan kunt u nu stoppen met zoeken. Neem contact met ons op door te bellen naar 013 468 39 07.

Expertises

Specialisme

Ervaring