Selecteer een pagina

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Architect kantoor

Storimans Wijffels Architecten is een allround architect kantoor. Wij hebben brede expertise op het gebied van verschillende typen architectuur en hebben dus de benodigde kennis in huis om diverse typen projecten tot een goed einde te brengen. Of het nu gaat om woningbouw, utiliteitsbouw, renovaties van monumenten of zelfs interieurontwerpen; bij ons bent u aan het juiste adres.

Storimans Wijffels Architecten BV: een allround architect kantoor

Voor welk project u ook een architect nodig heeft, bij ons kantoor kunt u terecht. Wij zorgen altijd voor uitstekende samenwerking en een goede verstandhouding met de opdrachtgever; dit zorgt namelijk altijd voor een goed eindresultaat. Dat is natuurlijk waar we naar streven. Om een uitstekend eindresultaat te behalen, werken al onze architecten dan ook proactief. Door duidelijk en overzichten producten uit te werken, zal de communicatie zo productief en vlot mogelijk verlopen. Wij leveren altijd maatwerken en voeren onze projecten uit in volledige samenspraak met de opdrachtgever. We stellen voor elk project een team van de meest geschikte architecten samen.

Ons werkgebied

Ons architect kantoor ligt in Tilburg, maar wij zijn werkzaam door heel Nederland. Zelfs voor projecten in het buitenland kunt u ons inschakelen. Wilt u graag meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheden van ons architect kantoor voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 013 468 39 07.

Expertises

Specialisme

Ervaring