Selecteer een pagina

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Architect moderne woning

Heeft u een ervaren architect nodig voor het ontwerpen van een moderne woning? De architecten van Storimans Wijffels Architecten BV staan dan voor u klaar. Wij hebben ervaring in verschillende typen projecten en hebben veel ervaring in het ontwerpen van villa’s en moderne woningen.

Een ervaren architect voor het ontwerpen van een moderne woning

Wij zijn een allround architectenbureau, wat betekent dat u ons in kunt schakelen voor vrijwel elk type project. Als u dus een architect voor het ontwerpen van een moderne woning nodig heeft, kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn een compact georganiseerd bedrijf, wat ons in staat stelt om ons goed en snel in een situatie in te kunnen leven. Hierdoor kunnen we altijd maatwerk leveren, wat natuurlijk erg belangrijk is als er een woning ontworpen moet worden. Wij zorgen dan ook altijd voor een goede verstandhouding en samenwerking met de opdrachtgever en een proactieve werkwijze. Onze ervaren architecten komen met eigen ideeën die vaak zorgen voor verrassende inzichten, die uiteraard te allen tijde met de opdrachtgever besproken worden.

Neem contact met ons op

Wilt u graag uw moderne woning laten ontwerpen door een architect van Storimans Wijffels Architecten BV? Dat is zeker mogelijk. Echter werken wij altijd in teams, zodat we onze expertise kunnen bundelen. Dus niet één architect werkt aan het ontwerp van uw moderne woning, maar meerdere. Zo komen we zeker tot het gewenste eindresultaat. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 013 468 39 07.

Expertises

Specialisme

Ervaring