Selecteer een pagina

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Architecten aanbesteding

Wilt u graag bij verschillende architecten een aanbesteding uitzetten om uiteindelijk het beste architectenbureau voor uw project te kunnen selecteren? Denk dan ook aan Storimans Wijffels Architecten BV. Wij zullen u vervolgens een offerte aanbieden die u de dienstverlening biedt die uw project nodig heeft.

Storimans Wijffels Architecten BV reageert met een passende offerte op uw aanbesteding

U heeft architecten nodig voor een project, dan begint u natuurlijk met het uitzetten van een aanbesteding. Vervolgens zullen diverse architectenbureaus hierop reageren met hun offertes. Storimans Wijffels Architecten BV is een compact georganiseerd bureau en is daarom in staat om zich goed en snel in bepaalde situaties in te leven. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het bieden van maatwerk en kunnen wij u dus de offerte bieden waar u naar op zoek bent. Of het nu gaat om het ontwerp van woningbouw, utiliteitsbouw, de renovatie van een monument of het maken van een interieurontwerp, bij ons kunt u terecht; wij zijn een allround architectenbureau.

Zet uw aanbesteding ook bij Storimans Wijffels Architecten BV uit

Heeft u een aanbesteding uitstaan waar architecten op kunnen reageren, zet deze dan ook bij Storimans Wijffels Architecten BV uit. Doordat wij in staat zijn om precies maatwerk te leveren, zal onze op maat gemaakte offerte een uitstekende optie zijn voor uw project. U kunt voor meer informatie altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 013 468 39 07.

Expertises

Specialisme

Ervaring