Selecteer een pagina

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau Tilburg

Storimans Wijffels Architecten BV is een architectenbureau dat zich gevestigd heeft in Tilburg. Al sinds 1975 zijn wij een gevestigde naam in deze omgeving. Met de tijd is onze aanpak natuurlijk veranderd. Waar we altijd de nadruk legden op de klassiekere benadering van architectuur, leggen we deze nadruk nu meer op een moderne opvatting over de rol van architect. We bieden u daarom altijd maatwerk en werken altijd proactief. Door zelf met ideeën te komen, kunnen verrassende inzichten ontstaan. Natuurlijk doen we dit alles geheel in samenspraak met de opdrachtgever.

Storimans Wijffels Architecten BV: architectenbureau in Tilburg

Wij zijn niet zomaar een architectenbureau in Tilburg. Wij zijn een allround architectenbureau. We hebben een brede expertise op het gebied van architectuur en de gebouwde omgeving en hebben dan ook alle benodigde kennis en kunde in huis om verschillende type projecten tot een uitstekend eindresultaat te leiden. Of het nu gaat om projecten in de woningbouw of utiliteitsbouw, of het ontwerpen van een renovatie van monumenten, bij ons kunt u terecht. Zelfs voor interieurontwerp.

Werkzaam in heel Nederland en daarbuiten

Wij zijn een architectenbureau dat zich gevestigd heeft in Tilburg. Echter zijn wij werkzaam in heel Nederland, en nemen we zelfs projecten in het buitenland aan. Wilt u graag contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor uw project te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 013 468 39 07.

Expertises

Specialisme

Ervaring