Selecteer een pagina

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Architectuur concepten

In de architectuur is het belangrijk dat ontwerpen gebaseerd worden op concepten. Storimans Wijffels Architecten BV is een compact georganiseerd architectenbureau dat zich hierdoor goed in kan leven in de situatie van de opdrachtgever. Hierdoor is het maken van concepten en het concretiseren en uitwerken hiervan één van onze krachten.

Architectuur concepten door Storimans Wijffels Architecten BV

Wij begrijpen dat in de architectuur maatwerk erg belangrijk is als het gaat om het bedenken van concepten en het concretiseren en uitwerken ervan. Wij werken dan ook altijd proactief en komen zelf met ideeën die vaak tot verrassende inzichten kunnen leiden. Natuurlijk bespreken en overleggen we deze ideeën altijd met de opdrachtgeven. Wij geloven dat een goede verstandhouding en samenwerking met de opdrachtgever essentieel is voor een goed eindresultaat. Wij hechten dan ook veel waarde aan duidelijke, vlotte en productieve communicatie en het zo overzichtelijk en duidelijk mogelijk uitwerken van producten.

Een allround architectenbureau

U kunt ons inschakelen voor concepten in verschillende typen architectuur. Wij zijn namelijk een allround architectenbureau met brede expertise op het gebied van architectuur en de gebouwde omgeving. Of u nu een ontwerp nodig heeft voor de woningbouw, utiliteitsbouw of voor de renovatie van een monument; u kunt bij ons terecht. Om de mogelijkheden voor uw project met ons te bespreken, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 013 468 39 07.

Expertises

Specialisme

Ervaring