Selecteer een pagina

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Bedrijfsbouw architect

Bent u bezig met een project in de bedrijfsbouw en heeft u een architect nodig? Dan bent u waarschijnlijk bezig met het uitzetten van een aanbesteding. Denk hierbij ook aan Storimans Wijffels Architecten BV. Wij hebben erg veel ervaring op het gebied van ontwerpen voor de bedrijfsbouw en hebben hierin al menig project tot een succesvol eindresultaat kunnen leiden.

Storimans Wijffels Architecten BV: de bedrijfsbouw architect voor uw project

Wij zijn een compact georganiseerd architectenbureau, wat ervoor zorgt dat wij ons goed in uw situatie kunnen inleven. Hierdoor kunnen we maatwerk leveren. We werken proactief en komen altijd met ideeën die tot verrassende inzichten kunnen leiden; die we overigens altijd met u bespreken. Wij weten namelijk dat een goede verstandhouding en samenwerking essentieel zijn voor een uitstekend eindresultaat. Onze architecten hebben de benodigde kennis en kunde in huis om uw project in de bedrijfsbouw naar wens te volbrengen.

Een vast projectteam

Voor projecten in de bedrijfsbouw, werken wij niet met maar één architect. Wij stellen altijd een projectteam samen uit onze meest geschikte architecten voor uw project. Dit projectteam heeft een vaste samenstelling en bestaat altijd uit een projectarchitect, een projectleider en één of meer bouwkundige tekenaars. Zo bundelen wij onze expertise en ervaring en zorgen we voor een soepel verloop van uw project. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen door te bellen naar 013 468 39 07.

Expertises

Specialisme

Ervaring