Selecteer een pagina

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Interieurarchitect nieuwbouw

Heeft u een interieurarchitect voor uw nieuwbouw project nodig? Neem dan contact op met Storimans Wijffels Architecten BV in. Wij zijn een allround architectenbureau en hebben brede expertise op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, overheidsgebouwen, renovatie van monumenten en zelfs interieurontwerp. Zo hoeft u voor uw project maar één architectenbureau in te schakelen dat zowel het gebouw als het interieur geheel op maat voor u kan ontwerpen.

Een ervaren interieurarchitect voor uw nieuwbouw project

U wilt natuurlijk een interieurarchitect voor uw nieuwbouw project die verstand van zaken heeft en de benodigde kennis en kunde in huis heeft. De architecten van Storimans Wijffels Architecten BV hebben deze ervaring in huis en kunnen uw project tot een uitstekend eindresultaat leiden. Voor elk project stellen we een projectteam samen met ervaren architecten. Zo bestaat een projectteam altijd uit een projectarchitect, een projectleider en één of meer bouwkundige tekenaars. Door hun expertise en praktijkkennis te bundelen, kunnen we u het beste gewenste ontwerp bieden.

De kracht van maatwerk

Concepten maken, concretiseren en uitwerken vraagt om maatwerk. En dat is dan ook onze kracht. Wij zijn een compact georganiseerd bureau, wat ons in staat stelt om ons snel en goed in de situatie van de opdrachtgever in te leven. We werken proactief en komen dus altijd met goede ideeën die vaak leiden tot verrassende inzichten. Dit gaat natuurlijk allemaal in samenspraak met de opdrachtgeven. Bent u dus op zoek naar een ervaren interieurarchitect voor uw nieuwbouwproject, die nauw met u samenwerkt en maatwerk levert? Neem dan contact op met Storimans Wijffels Architecten BV door te bellen naar 013 468 39 07.

Expertises

Specialisme

Ervaring