Selecteer een pagina

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Ontwerp kantoorgebouw

Het is verstandig om het ontwerp van een kantoorgebouw uit te besteden aan een professioneel architectenbureau. Neem bijvoorbeeld contact op met Storimans Wijffels Architecten BV. Wij hebben namelijk een brede expertise op het gebied van architectuur en profileren ons dan ook als een allround architectenbureau. Of het nu gaat om woningbouw, utiliteitsbouw of bedrijfsgebouwen, wij kunnen u een uitstekend en op maat gemaakt ontwerp bieden.

Het maken van een ontwerp voor een kantoorgebouw

Als wij aan de slag gaan met het ontwerp voor een kantoorgebouw, dan doen we dit alles in samenspraak met de opdrachtgever. Wij weten dat een goede verstandhouding en samenwerking met de opdrachtgever essentieel is voor een goed eindresultaat. De ideeën waar we mee komen, die vaak leiden tot verrassende inzichten, bespreken we dan ook altijd eerst met de opdrachtgever. Wij gaan altijd aan de slag met een projectteam dat bestaat uit een projectleider, een projectarchitect en één of meer bouwkundige tekenaars. Zo bundelen we onze krachten, zorgen we voor een soepel verloop van het project en zo voor een uitstekend en gewenst eindresultaat.

Maatwerk is onze kracht

Wij zijn een compact georganiseerd bureau en maatwerk is onze kracht. Doordat wij namelijk zo’n compact georganiseerd bureau zijn, zijn we in staat om ons snel en goed in een situatie in te leven. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die Storimans Wijffels Architecten BV u biedt voor het maken van een ontwerp van een kantoorgebouw, neem dan contact met ons op door te bellen naar 013 468 39 07.

Expertises

Specialisme

Ervaring