Selecteer een pagina

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Ontwerp kantoorpand

Schakelt u Storimans Wijffels Architecten BV in voor het ontwerp van een kantoorpand, dan bent u verzekerd van een succesvol project en eindresultaat. Vanaf het begin maken we dan namelijk afwegingen tussen ethische wensen, functionaliteit en de kosten van exploitatie en realisatie. Dit doen we allemaal in samenspraak met de opdrachtgever om het gewenste eindresultaat te kunnen bereiken.

Storimans Wijffels Architecten BV voor het ontwerp van een kantoorpand

Wij zijn een allround architectenbureau en hebben een brede expertise op het gebied van architectuur en de gebouwde omgeving. We hebben dan ook de benodigde kennis en kunde in huis om het ontwerp van een kantoorpand op geheel op maat op te leveren. Maatwerk is onze kracht doordat wij een compact georganiseerd bureau zijn. We zijn hierdoor snel en goed in staat om ons in de opdrachtgever in te leven. Door dit te combineren met een goede verstandhouding en samenwerking met de opdrachtgever, zorgen onze ervaren architecten voor een uitstekend eindresultaat.

Proactieve werkwijze

Onze architecten werken altijd proactief aan het ontwerp van een kantoorpand. Door met nieuwe ideeën te komen, kunnen verrassende inzichten ontstaan. Deze ideeën worden natuurlijk altijd besproken met de opdrachtgever, zodat we altijd het gewenste maatwerk bieden. Voor meer informatie over onze werkwijze en onze dienstverlening kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 013 468 39 07.

Expertises

Specialisme

Ervaring