Selecteer een pagina

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Ontwerp overheidsgebouw

Storimans Wijffels Architecten BV is gespecialiseerd in het maken van een ontwerp voor bijvoorbeeld een overheidsgebouw. Wij hebben al diverse overheidsgebouwen ontworpen, zoals politiebureaus, douanekantoren, gevangenissen en penitentiaire inrichtingen. Met onze ruime ervaring en brede expertise kunnen wij ook u een ontwerp op maat van uw overheidsgebouw leveren.

Storimans Wijffels Architecten BV voor het ontwerp van een overheidsgebouw

Wij zijn een allround architectenbureau en hebben de kennis in huis om verschillende typen projecten tot een goed einde te brengen. We hebben uitgebreide ervaring op het gebied van het ontwerp van een overheidsgebouw. Het maken, concretiseren en uitwerken van concepten vraagt om maatwerk, en dat is dan ook onze kracht. Doordat wij een compact georganiseerd bureau zijn, kunnen wij ons goed in een situatie inleven. We werken proactief en delen al onze ideeën, die vaak tot verrassende inzichten leiden, altijd met de opdrachtgever. Een goede verstandhouding en samenwerking met de opdrachtgever is namelijk essentieel voor een goed eindresultaat.

Het maken van afwegingen

Vanaf het begin van het ontwerp van het overheidsgebouw maken we afwegingen op het gebied van esthetiek, functionaliteit en de kosten voor realisatie en exploitatie. Deze afwegingen blijven we in de loop van het proces steeds maken, om tot het beste resultaat te komen. Wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 013 468 39 07.

Expertises

Specialisme

Ervaring