Selecteer een pagina

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Architectenbureau sinds 1975

Ontwerp woningbouw

Ontwerp in de woningbouw is iets dat vraagt om specifiek maatwerk. Laat dat nu net de kracht zijn van Storimans Wijffels Architecten BV. Wij zijn een compact georganiseerd bedrijf en kunnen ons daarom goed inleven in een bepaalde situatie. Daardoor is het leveren van maatwerk voor ons natuurlijk. We doen dan ook alles in samenspraak met de opdrachtgever; zo kunnen we tot het gewenst eindresultaat komen.

Een op maat gemaakt ontwerp is belangrijk in de woningbouw

Of het nu gaat om het ontwerpen van een villa of een appartementencomplex, in de woningbouw is het leveren van een op maat gemaakt ontwerp erg belangrijk. Een goede verstandhouding en samenwerking met de opdrachtgever is dan ook essentieel voor een goed eindresultaat. Daarom werken wij het hele proces proactief. Alle ideeën die naar boven gebracht worden, die vaak leiden tot verrassende inzichten, worden getoetst aan de wensen van de opdrachtgever en de daadwerkelijke mogelijkheden hiertoe. We werken onze producten overzichtelijk en duidelijk uit en zorgen voor een vlotte en productieve communicatie om het gehele proces soepel te laten verlopen.

Een projectteam voor uw project

Voor elk project stellen wij een projectteam op, dat bestaat uit diverse architecten met de benodigde kennis en kunde. Dit team bestaat gewoonlijk uit een projectleider, een projectarchitect en één of meer bouwkundige tekenaars. Zij werken samen aan het ontwerp voor uw project in de woningbouw en zorgen voor een uitstekend eindresultaat. Wilt u graag meer informatie of een offerte door ons laten opstellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 013 468 39 07.

Expertises

Specialisme

Ervaring